Rok 2009

 

Zájezd do Veselice u Havlíčkova Brodu
V sobotu 5. září 2009 se uskutečnil zájezd do jedné z celkem 4 obcí s názvem Veselice v ČR. Jeho účastníci navštívili ještě zámek v Náměšti n/Oslavou a Telč. Ve Veselici byli velmi vřele přivítani, prohledli si obec a poté poseděli v družné zábavě s tamními občany  občany na místním výletišti. Při odjezdu pozvali své hostitele k návštěvě naší obce. Několik fotografií z akce najdete zde.

Mše svatá
V sobotu 13. června 2009 se uskutečnila na prostranství návsi u kapličky Mše svatá. Několik fotografií z akce najdete zde.

Turistická vycházka

Výbor sdružení zorganizoval pro své členy a příznivce turistickou vycházku do Adamova a okolí. Akce se uskutečnila v sobotu 23. května 2009 a fotografie z akce najdete zde.

Ostatky
V sobotu 21. února 2009 sdružení zorganizovalo tradiční OSTATKY. Do průvodu maškar po obci se tentokrát zapojilo 16 maškar. Několik fotografií z obchůzky maškar po obci nadete ve fotogalerii.


Tři králové
V sobotu 10. ledna 2009 se uskutečnila ve Veselici Tříkrálová sbírka organizovaná Diecezní charitou Brno ve spolupráci s Oblastní charitou Blansko a naším sdružením. Veseličtí Tří králové pochůzkou po Veselici vybrali na konto sbírky celkem 5 322 Kč.